Въздушно окачване

Автоцентър Ес Техник е първият специализиран сервиз за цялостен ремонт на въздушно окачване и отстраняване на всички проблеми, свързани с него. Категорично може да заявим, че ние сме едни от  най-подготвените в тази сфера на балканския полуостров.  Имаме постоянно клиенти от България, Гърция, Румъния и Македония. Голяма част от големите автомобилни предствавителства в страната също са част от тях.

Въздушното окачване е специфично, защото обикновенно автомобилът няма пружини, а има въздушни възглавници, които са пълни с въздух под определено налягане. Благодарение на тях,  той може да променя своята позиция спрямо пътната обстановка, така наречения клиренс, и да доставя различни удобства на потребителя. Въздушното окачване безпорно предлага по-добра, по-мека возия от стандартното окачване на пружини. А знаем, че всяка екстра се заплаща. Ето защо и обслужването му е свързано с по-голями разходи. Това е истината и преди да закупите такъв вид автомобил го имайте предвид.

амортисьор-въздушно окачване
въздушно окачване

Въздушното окачване представлява система, състояща се от:

  • 2 /само отзад/ или 4 въздушни възглавници;
  • 4 електрически амортисьора /не е задължително/;
  • 1 компресор за окачването, който отговаря за нагнетяване на въздух в системата
  • 1 разпределител /клапанов блок/, който разпределя в коя възглавница колко въздух да се нагнети;
  • 2, 3 или 4 датчика за ниво /кантари/;
  • 1 модул /компютър/ който управлява цялото въздушно окачване;
  • въздушни пластмасови магистрали, по които въздухът отива до съответната въздушна възглавница;
  • 1 реле и 1 предпазител /бушон/;
Ремонтът на въздушното окачване не се изразява  само в рециклирането на въздушните възглавници, амортисьори или компресор. Ес Техник предлага услугата ремонт на въздушно окачване – цялостно отстраняване на проблеми. Ние имаме всякакъв вид диагностики, тестови среди за амортисьори, въздушни възглавници и компресори. Ес Техник има налична почти всяка една част, свързана с въздушното окачване без значение от марката автомобил. Склада ни е около 300кв.м. Това е едно огромно предимство, защото тестваме с наши части и сменяме САМО развалената част. Нещо, което дори в официалните сервизи не е възможно. Притежаваме и най-важното – човешкият фактор. Разполагаме със специалисти, които работят при нас от самото основаване на автосервиза и те буквално не могат да бъдат изненадани от проблем, свързан с въздушно окачване. За повече информация посетете https://smatic.net/

4 Прости Стъпки за Ремонт на Въздушно Окачване

03

стъпка три

Вземи готовия автомобил и се увери в качеството на услугата
04

стъпка четири

Сподели с приятели за услугите на Ес Техник

Call Now Button