Авто Електро услуги и препрограмиране

Автоцентър Ес Техник има отдел, който има знанията и уменията да открива проблеми с авто-електро захраването на автомобили и бусове. Една от основните причини човек да потърси този вид услуга е, когато сутрин автомобилът няма ток, за да запали. Това се нарича утечка или с други думи – определеният компонент работи постоянно и изхабява акумулатора. В един автомобил има много електроника и всяка една може да се повреди като остане да работи постоянно, не е задължително това да е някоя крушка.

Авто Електро повреди - основни причини

Много чест проблем е замърсяването на някои кабели с годините, т.е. допират се до купето и изолацията се протърква. Друг проблем може да е залепнало реле и т.н. Без да се замери и провери няма как сами да разберете къде е проблема. Ес Техник има нужните уреди, диагностики, схеми и най-важното –  човешкият фактор, за да разреши подобни проблеми. Друг чест проблем е прекъснат кабел. След замерване и проследяване на кабелите имаме компетенцията за поставяне на нова инсталация,  като разбира се тя се изолира старателно. Авто Електро услуги, свързани с враждане на абсолютно нови детайли и тяхното захранване и обучение се извършва на територията на автосервиза от наш доверен подизпълнител, който също дава гаранция за извършената услуга.  Има много функции по автомобилите, които могат да бъдат променяни софтуеърно чрез препрограмиране. За тези услуги се изискват специализирани дилърски програми, с които Ес Техник разполага. Има разбира се и марки, за които не може да помогнем, но ще Ви упътим къде е най-удачно да закарате автомобила си.

авто електро услуги

Авто Електро услуги предлагани от Ес Техник

  1. Измерване на утечка на автомобил
  2. Проверка, ремонт авто електро исталация и пускане на нови кабели
  3. Проверка за правилно функциониране на модули/компютри
  4. Ремонт стартери и ремонт алтернатори с включен монтаж/демонтаж
  5. Проверка на светлини на автомобил и установяване на повреди – изгоряла крушка, нагоряла букса или прекъснати кабели
  6. Различни екстри, които не функционират изправно, като неработещи степени на парното, ремонт на моторче на чистачки, моторче за вентилацията /парно/, неработещ парктроник, неработещ електрически механизъм брава на багажник, електрически проблеми с airbag /въздушна възглавница/ и т.н.
  7. Зануляване на сервизни интервали – масло
  8. Адаптация на дросел клапа
  9. Електрически проблеми и ремонти свързани с ABS / ESP / BAS
  10. Други

4 Прости Стъпки за Отстраняване на Авто Електро повреди

03

стъпка три

Вземи готовия автомобил и се увери в качеството на услугата
04

стъпка четири

Сподели с приятели за услугите на Ес Техник