Автобояджийски услуги

Автоцентър Ес Техник разполага с огромна база за автобояджийски и автотенекеджийски услуги. Оборудването ни е от най-висок клас. Подготвителната зона и Бояджийската камера са Usi Italia. С тази инвестиция целим Вие клиентите да сте доволни. Качеството, което предлага скъпата камера си личи след това и по автомобила –  как изглежда той след боя. Добрата камера предлага бързо и добро изпичане на боята. Това ще рече и бързо отремонтиране на Вашия автомобил.

Доверен сервиз

С цел улесняване на клиентите ние сме доверен сервиз на Дженерали и Булстрад в София. Удобна локация и за живущите в района на Хаджи Димитър, Сухата река, Левски и Ботевградско шосе

Полиране

Полирането е също част от автобояджийски услуги и задължителен елемент при общия завършек на автомобила. Полирането не е за всеки. Това е специфична дейност и Ес Техник инвестира в обучения на персонала в тази насока. Чрез полиране може да се отсранят някои дефекти, допуснати при самото боядисване на детайлите в бояджийската камера. Може да се премахнат драскотини от други превозни средтва или неясни предмети. След полиране Вашият автомобил добива блясък и изглежда като нов. Популярен трик при автотърговците. Фаровете и стоповете също подлежат на полиране.
Клиентите на Ес Техник могат да се възползат и само от услугата ПОЛИРАНЕ на детайл
. Наш колега ще Ви обясни и покаже кои драскотини ще се премахнет и кои ще останат след полирането. За тези, които не подлежат на полиране, е необходимо пребоядисване на целия детайл или така нареченото преливане, т.е. неговото частично пребоядисване. Това е метод, който избягваме да практикуваме, защото целим високо качество на услугата, което се постига само чрез цялостно боядисване на детайла.

автобояджийски полиране

Автотенекеджийски услуги

Автобояджийските услуги са тясно свързани с автотенекеджийските. Рядко човек отива при бояджия, за да му смени цвета или просто да пребоядиса детайла. Хората използват автобояджийските услуги в следствие на претърпяно ПТП, ръждясали детайли и отстраняване на корозия. Кадрите, които работят в нашия автоцентър, оглеждат и преценяват детайлите, които се нуждаят от тенекеджийски услуги. В зависимост от случая може да Ви посъветваме, че  закупуването на нов /втора употреба детайл е по-рентабилно за Вас.

автобояджийски услуги

Автотенекиджийските услуги включват:

  • Изправяне на деформирани детайли /калник, врата, капак, праг и т.н./ и неговото напасване в общия облик на автомобила;
  • Изправяне на вдлъбнатини;
  • Заваръчни дейности по купето на автомобила или скъсани детайли;
  • Подреждане на отделните детайли на автомобила в единна симетрична линия.

При постъпване на автомобил за автобояджийски услуги в Ес Техник, той се снима в началото и в края при издаване на клиента. Така имаме доказателство пред Вас и пред застрахователите в какво състояние предаваме колата.

Цените за автобояджийски и тенекеджийски услуги на автомобили и SUV зависят от много фактори. Точна оферта може да дадем само след обстоен оглед на автомобила, но може да видите нашите базови цени ТУК.

Как да се Възползвате от Най-Добрите Автобояджийски Услуги

03

стъпка три

Вземи готовия автомобил и се увери в качеството на услугата
04

стъпка четири

Сподели с приятели за услугите на Ес Техник

Call Now Button