/ 6 месеца

ГАРАНЦИЯ ЗА ИЗВЪРШЕНИЯ РЕМОНТ

В днешно време, за да докажеш, че не си поредния посредствен сервиз, трябва да предоставяш гаранция за извършения ремонт. Това е практика в развитите страни. Ние също сме се запътили натам, макар и по-бавно.  Истината е, че никой не може да се застрахова срещу дефектна част или компонент. Реалността в България е, че всеки, който има желание, отваря вратите на гаража си и вече е майстор без да предоставя гаранция за извършения ремонт. За съжаление, ако искаш да успееш в дългосрочен план, това не е правилния подход. Създаването на работещ автосервиз, като Ес Техник, с компетентен и квалифициран персонал се прави само по един начин – обучения извън или в България (в 90% от случайте извън нашата държава).

Условия за гаранция

Автосервиз Ес техник предоставя гаранция от 6 месеца за ВСЕКИ извършен ремонт по Вашия автомобил. Гаранцията важи при следните условия:
  • проблемът е диагностициран от нас
  • частите, който вграждаме в ремонта са избрани и поръчани от нас
  • ремонтът изцяло е извършен от наш механик
Тези 3 прости правила могат да ви спестят много неприятности с Вашия автомобил! Практика при нас е механикът да търси проблема, като разглобява и сглобява за наша сметка, докато не открие повредения компонент. Забравете за смяната на здрави и изправно работещи части на сляпо и за Ваша сметка. Задължително искаме ние да изберем и поръчаме частта, защото имаме дългогодишни бизнес отношения с различните доставчици на авточасти и знаем коя марка от къде да поръчаме и каква е политиката на дистрибутора при евентуална рекламация. Истината е, че заводите обикновено залагат 5% дефект на продукта си. Ето защо рекламации винаги ще възникват. Искрено Ви пожелаваме да не бъдете от тези 5%. Но ако все пак Ви се случи, може да разчитате, че ще получите гаранция за извършения ремонт при изпълнение на горните три условия – ще заменим и демонтираме дефектният компонент за наша сметка. Нека да разгледаме и ситуация, при която Вие си носите частите. За нас не е проблем да ги монтираме, но при евентуална рекламация – дистрибуторът казва грешен монтаж, ние пък – дефектна част. В този случай не може да се възползвате от гаранция за извършения ремонт. Вие ще трябва да заплатите частта още веднъж, а и ще бъдете допълнително таксувани за монтаж/демонтаж.
Нико Росберг photo

Нико Росберг

Независимо колко добър шофьор си, трябва да имаш правилната кола и правилния екип зад себе си, за да успееш!
Call Now Button