/ за нас

Автоцентър Ес Техник

Автоцентър Ес Техник е разположен на площ от 1800 кв.м. Сервизът е основан от механици, които имат реален поглед върху извършването на ремонт на автомобил. Обикновено е обратното – големите автосервизи се основават от бизнесмени и те набират нужния персонал. Е, ние направихме точно обратното. През 2013г. създадохме Ес Матик  – водещият лидер в ремонта на въздушно окачване в България. Сега решихме да разширим портфолиото си и основахме автоцентър Ес Техник, в който Вие клиентите да може да обслужите автомобила си „от А до Я“. Може да разчитате на нас независимо дали става въпрос просто за смяна на масло или за сложен ремонт на двигател или автобояджийски услуги.
img-1
автосервиз Ес Техник

Aвтоцентър Ес Техник разполага с голяма приемна, в която може да изчакате Вашият автомобил. Предлагаме различни удобства за нашите клиенти – като Wi-Fi, зарядни за телефон, топли напитки.

Основните ни дейности са разделени в 3 насоки, като за всяка е отделена площ от 600 кв.м.:

  1. Техническото обслужване и ремонт на автомобили и бусове
  2. Въздушно окачване – ремонт и рециклиране на възглавници, амортисьори, компресори
  3. Автотенекиджийски и бояджийски услуги

Автоцентър Ес Техник разполага, както с модерна техника, така и с обучени кадри, които умеят да боравят с нея. В днешно време не е нужно само да купиш техника, а да намериш и кадърен екип от механици. Съврмененните автомобили са изцяло компютаризирани и всяка година стават все „по-умни“. Ес Техник разполага с голям набор от програми за диагностика както за европейски и азиатски марки автомобили, така и за американски.

Автосервиза обслужва леки коли от цяла България, но най-удобна дестинация е за живеещите в София – Автосервиз в Хаджи Димитър, Сухата река, Левски В, Левски Г, Стефан Караджа, Малашевци, Орландовци, Подуяне, Оборище

изберете автоцентър Ес Техник

Повече от 8 години Опит в Автомобилните Ремонти

Call Now Button